Веломандрівки

Велоподорож на концерт “Mad Heads” в Новомалин

Велоподорож на ""MaВелоподорож на "Mad Heads"d Heads

28.07.2019

В програмі етно-фестивалю «Новомалинська любава» зазначалось, що концерт гурту Mad Heads призначений на 9-ту вечера неділі. Тому вирушивши з Нетішина о 16:30 ми з Олександром Лозінським встигли роздивитись то дійство, залізти на руїни замку і навіть декілька разів пірнути з 3-х метрового трампліну в ставок на р. Збитенька.

Mad Heads

  • Про дорогу: до Новомалина з Нетішина 25 км, але дорога непроста – після Острога розпочинається бруківка (хоча зроблена якісно, каміння гладенькі – на відміну від більшості бруківок Рівненщини). Місцями зберігся досить непоганий асфальт. У самому с. Новомалин дуже якісна дорога (такі  роблять по всій Україні після Майдану гідності).


Реальний маршрут з Нетішина до Новомалина, записаний з допомогою серсвісу STRAVA

Кругла вежа Новомалинського замку

  • Про фестиваль: безліч народу, імпровізованих кухонь та “ресторанів” на відкритому повітрі. В околицях замку можна було придбати: сири, мед, сувеніри, картини місцевих художників, тощо. 
  • Про воду: водний відпочинок в Новомалині заслуговує окремої уваги:
      • відчуття вільного падіння та відчутний удар об воду з мостка шлюзу!
      • намагання викарабкатись з води по слизьким плитам дамби (дивіться замісцевими – вони знають де краще зацепитись між плитами)
      • гідромасаж 4-х метровим водоспадом: потрібно з іншої сторони дамби пройти по 1 з 4-х тунелів (рекомендую 2-й і 3-й – у них найгладше дно). Рідко де такий безкоштовний “сервіс” зутрінеш)
  • Про концерт Mad Heads: це було непревершено! Хлопці великі молодці – видно, що люблять свою справу. Особливо вразила електробандура і саксофон. Соліст часто витирав лоба рушником 🙂

На свій iPhone 6s я записав відео кількох пісень та атмосфери біля сцени. Будучи приємно враженим якістью записаного звуку та зображення я насмілився їх викласти у YouTube – тому приємного перегляду!

  • Шлях з Нетішина до Новомалина: дорога додому була ще цікавішою, адже трафік на тій бруківці був як на трасі Київ-Чоп) – безперевне світло фар і така ж безперервна хмара пилюки! Аж на зубах хрустіло. Саша змонтував собі фару зі смартфона, закріпивши його в кишені сорочки. Моя ж велофара B10 на 750 люмен дозволяла мені їхати по обочині нарівні з авто!

Взагалі, було класно! Приєднуйтесь до нашої велоспільноти, покатаємось разом ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *